Adviseur Ventilatietechniek

Dankzij jouw inzet heeft de klant een deskundig advies over het meest geschikte ventilatiesysteem. Jouw nauwkeurige berekeningen hebben ervoor gezorgd dat de offerte alle benodigde informatie heeft en een eerlijke prijs biedt. 

Maandsalaris tussen €3.700,00 en €4.400,00 | 8% vakantiegeld | 25 vakantie- en 13 ADV dagen | Auto van de zaak | Laptop | Telefoon | CAO Technisch Installatiebedrijf

Rotterdam
Installatietechniek - W Werktuigbouwkunde
Installateur
Commercie
Ventilatietechniek
Vast
36 - 40 uur
Is dit de uitdaging die jij zoekt?

Wat ga je doen als Adviseur Ventilatietechniek?

In deze technisch commerciële functie als Adviseur Ventilatietechniek maak je afspraken met aannemers en woningbouwverenigingen om op locatie de benodigde werkzaamheden op te nemen en informatie te verzamelen.
Na afronding van dit bezoek houd je je bezig met:

  • het calculeren van de kostprijs in Syntess.
  • het maken van berekeningen voor het project.

Je bespreekt jouw advies met je collega's van de afdeling realisatie en brengt hierna een nauwkeurige offerte uit met betrekking tot het aanbrengen en leveren van het ventilatiesysteem.

Vanzelfsprekend doe je de commerciële opvolging om de opdracht binnen te halen.

Bedrijfsprofiel

Dit bedrijf heeft al meer dan 50 jaar ervaring als installateur voor de woningbouw. Zij zijn specialist op het gebied van het binnenklimaat en adviseur voor het verduurzamen van woningen. Het bedrijf heeft meer dan 10 vestigingen verspreid over heel Nederland, maar...zoals één van de Managers zegt: "Het is een grote club met een lokaal karakter.".
Daarnaast is het dé installateur voor woningbouw beheerders en particulieren die de voorkeur geven aan het 'one-stop shop' principe voor alle klimaat- en duurzame installaties in woningen.

Bedrijfscultuur

Het bedrijf stimuleert een lerende en innovatieve cultuur, waarin medewerkers worden gestimuleerd om nieuwe ideeën, concepten en methoden te implementeren. Hierdoor is het bedrijf in staat zich snel aan te passen aan veranderingen op de markt en blijft het voortdurend innoveren om een voorsprong te behouden ten opzichte van concurrenten.

Als organisatie hebben zij veiligheid hoog in het vaandel staan.

Tot slot moedigt dit installatiebedrijf een gezonde balans tussen werk en privéleven aan, waardoor medewerkers gemotiveerd en betrokken blijven bij hun werk. Het bedrijf zorgt voor een veilige en aangename werkomgeving en biedt haar medewerkers goede secundaire arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden. Hierdoor is het bedrijf aantrekkelijk voor getalenteerde en gemotiveerde medewerkers, die streven naar een succesvolle carrière in de installatietechniek.

Wat breng jij mee als Adviseur Ventilatietechniek?

Als jij op zoek bent naar een baan in de Werktuigbouwkunde of Installatietechniek, dan is dit de kans waarop je hebt gewacht! Om te solliciteren op deze functie, dien je minimaal in het bezit te zijn van een mbo-4 diploma in Werktuigbouwkunde of Installatietechniek, of kun je aantonen dat je ruime ervaring hebt in het werkveld.

Je hebt bij voorkeur al ervaring als calculator, of bent bekend met de technische aspecten van het vakgebied. Ervaring met het opstellen van adviezen, calculaties en offertes is een pre. Daarnaast heb je kennis van het maken van ontwerpschetsen en principeschema's, en bij voorkeur ben je bekend met het gebruik van het calculatieprogramma Syntess.

Als jij degene bent die wij zoeken, dan kun je ongetwijfeld voorbeelden noemen van calculatieprojecten die je eerder hebt uitgevoerd. Bij dit bedrijf krijg je de kans om deze vaardigheden verder te ontwikkelen en te werken aan een mooie carrière in de techniek.

Je bent uiteraard in het bezit van rijbewijs B om de relaties te kunnen bezoeken.

Dus, beschik jij over de benodigde ervaring en vaardigheden, en wil jij werken in een uitdagende en innovatieve omgeving? Solliciteer dan nu en wie weet start jij binnenkort wel bij dit bedrijf!

Wat krijg jij?

  • maandsalaris tussen €3.700,00 en €4.400,00
  • 8% vakantiegeld
  • 25 vakantie- en 13 ADV dagen
  • auto van de zaak
  • laptop
  • telefoon
  • opleidingsmogelijkheden
  • overige arbeidsvoorwaarden volgens CAO Technisch Installatiebedrijf

Galjema Detachering biedt jou een arbeidsovereenkomst aan en je wordt via ons voor een jaar gedetacheerd. Hierna kom je rechtstreeks bij hen in dienst. Tijdens de sollicitatie- en detacheringsperiode word je uitstekend begeleid door ons. Dankzij ons SNA keurmerk en de VCU certificering kun jij er op vertrouwen dat alles tot in de puntjes geregeld is.

1️⃣ Sollicitatie 2️⃣ Kennismaking(en) 3️⃣ Rondleiding 4️⃣ Aanbieding 5️⃣ Start!

Adviseur Ventilatietechniek
Meer weten?

Laten we kennis maken!

Bel mij terug

Hi There

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Galjema Rotterdam B.V. maakt gebruik van cookies om de website zo goed mogelijk voor je te laten werken. Zo ervaar jij geen gedoe.